Vad är Hjärnfrö?

Hjärnfrö startades av uppfinnare, entreprenörer och föräldrar som ville ge sina barn roliga upplevelser som hjälper dem att utvecklas och bli smartare.

Efter att ha köpt och provat massor av olika experiment åt våra barn och blivit besvikna lika många gånger bestämde vi oss för att skapa egna kreativa upplevelser åt dem.

Det blev lyckat. Barnen gillade det. Dom frågade massor av frågor (som vi oftast inte kunde svaret på), ville förstå och lära sig mer om ämnet. Så vi samlade in information, anpassade den för barn och försökte väva in det i nån form av berättelse för att det skulle bli underhållande och lättare för barnen att ta till sig.

Det funkade väldigt bra. Men det tog mycket tid. Det blev svårt att hinna med när resten av livspusslet också skulle fungera. 

Samtidigt började andra föräldrar höra av sig och fråga om de kunde få ta del av våra färdiga koncept. Vi insåg att de flesta föräldrar hade samma problem. De ville också hjälpa sina barn att utvecklas på ett lekfullt och roligt sätt, och kanske få en chans att hinna va med och leka lite själva också. Därför startade vi Hjärnfrö. 

Vi är övertygade om att alla föräldrar vill vara de bästa föräldrar de möjligtvis kan vara. Vi vet samtidigt av egen erfarenhet att det kan vara svårt att få ihop livspusslet. Därför skapar och erbjuder vi kompletta, kreativa och roliga upplevelser som hjälper ditt barn att utvecklas och bli smartare. 

Roliga upplevelser. Kreativt lärande. Packat och klart.