AI ❤️ Linkedin

LinkedIn med AI

Stärk dina affärsrelationer på LinkedIn med AI
Lär dig hur du övervinner dina LinkedIn-utmaningar – från att generera fler leads till att skapa personligt och engagerande innehåll med lätthet och hur du blir den självklara partnern inom ditt expertområde.

Effektivare nätverkande med AI

Under ledning av Viktor Kjellberg och Rolf Lindström lär du dig att använda AI som din ultimata partner för att skriva mänskliga och engagerande texter. Du lär dig också hur du bygger starkare och mer meningsfulla affärsförbindelser via LinkedIn.

Utbildningen är interaktiv och bygger på praktiska övningar där du tillämpar AI-teknik på LinkedIn, så att lärandet blir direkt applicerbart. Den täcker allt från att skapa en övertygande LinkedIn-profil och hur du nätverkar effektivt på LinkedIn till konsten att använda AI för att generera kreativa idéer för ditt innehåll och att skapa engagerande inlägg.

Viktor Kjellberg & Rolf Lindström

Mål

Målet med den här utbildningen är att ge dig kunskapen, tekniken och verktygen för att effektivt stärka ditt professionella nätverkande på LinkedIn.

Den här praktiska utbildning är din nyckel till att:

Snabba upp ditt innehållsskapande: Övergå från idétorka till att enkelt skapa personligt och engagerande innehåll med hjälp av AI.

Nätverka mer effektivt: Lär dig strategier för att bredda och fördjupa ditt professionella nätverk.

✅ Optimera din profil: Lär dig konsten att skapa en LinkedIn-profil som fångar din unika essens och talar direkt till din målgrupp.

✅ Bygg ett oemotståndligt LinkedIn-varumärke: Skapa innehåll som engagerar din målgrupp och etablerar dig som den självklara partnern inom ditt expertområde.

✅ Locka till dig fler och större affärer: Använd ditt uppgraderade LinkedIn-varumärke för att öppna upp för nya affärsmöjligheter.

Kursledare

Rolf Lindström

Välkänd LinkedIn-strateg och kommunikationsexpert med passion för digital innovation. Som specialist på LinkedIn erbjuder han träning och strategier för plattformen genom sitt arbete på LinkedCoach, där han utbildar för framgångsrik användning av LinkedIn för olika yrkesroller och målsättningar. 

Med Rolf får du insiderkunskap och praktiska tips som lyfter din profil och ditt nätverkande. 

Viktor Kjellberg

Driven entreprenör och affärsutvecklare med fokus på hur man kan omvandla visioner till lönsam verklighet med hjälp av AI. Har som tidigare VD för Sally R omvandlat en idé till ett prisbelönt företag, vilket erkändes genom ett licensavtal med NASA och en plats på Ny Tekniks 33-lista över Sveriges mest innovativa teknikföretag. Driver idag företaget Hjärnfrö som hjälper företag att utvecklas med hjälp av AI. 

Med Viktor får du kreativa lösningar på hur du kan använda AI för att uppgradera ditt sätt att göra affärer.

Upplägg

I utbildningen lär du dig skriva engagerande inlägg med hjälp av artificiell intelligens utan att det känns som att det är skrivet av en robot. Vi blandar roliga övningar med precis lagom mycket teori för att du ska få koll på hur LinkedIn och AI funkar bäst tillsammans.

Du får testa allt som lärs ut direkt – och skapar samtidigt innehåll du kan använda på riktigt. Vi lär dig också hur du enkelt kommer på massor av idéer till vad du kan skriva om och visar hur du bygger ett starkt nätverk.

Som en bonus lär du dig hur man skriver bra promptar med hjälp av AI, vilket du kommer ha stor nytta av i många andra delar av ditt liv också och som gör ditt skapande och dina arbetsprocesser både smartare och roligare.

För vem är utbildningen?

Det finns inga specifika kunskapskrav, förutom ett öppet sinne och ett intresse för att lära sig nytt.

🗓️ Datum, tid och pris

Tillfällen:
16 maj, Västerås

4 juni, Västerås

Tid: 09.00-15.00

Pris: 6 900 kr

Begränsat antal platser – Anmäl dig redan nu för att säkra din plats.

Anmälan till LinkedIn med AI

Tillfälle Namn Företag E-post Telefonnummer Faktureringsadress
Jag har läst och samtycker till kurspolicyn (se nedan)
Meddelande Registrera mig på kursen

Kurspolicy

Anmälan och Betalning

1. Anmälan: För att delta i våra kurser behöver du fylla i och skicka in en formuläret ovan samt betala anmälningsavgift.

2. Bekräftelse: Inom ett par dagar efter att du har skickat in din anmälan kommer du att få en bekräftelse via e-post med mer information.

3. Betalning: Vi accepterar betalningar via bankgiro och fakturerar i svenska kronor (SEK). Vår faktureringsinformation finns på fakturan.

Avbokning och återbetalning

4. Överföring: Om du inte kan delta i kursen har du möjlighet att erbjuda din plats till en annan person. Kontakta oss i förväg så löser vi det gemensamt.

5. Återbetalning med läkarintyg: Vid avbokningar med giltigt läkarintyg (för dig eller ditt barn) kommer vi att återbetala 100% av kursavgiften. Alternativt kan du välja en plats på nästa tillgängliga kurs.

6. Full återbetalning: Vid avbokningar som görs senast 10 dagar före kursens startdatum erhålls full återbetalning.

Övriga Villkor

7. Ändringar och Inställningar: Vi förbehåller oss rätten att ändra kursdatum, tid eller plats. Om vi behöver ställa in en kurs kommer alla betalda avgifter att återbetalas. Vid ändring av datum har du rätt till full ersättning om du inte kan medverka. 

8. Kursmaterial: Eventuellt kursmaterial som tillhandahålls under kursen är skyddat av upphovsrätten och får inte reproduceras eller distribueras utan tillstånd från oss.

9. Betalningsvillkor: Betalningsvillkor är 15 dagar från fakturadatum.

Genom att anmäla dig till våra kurser godkänner du och accepterar dessa kursvillkor. Vi rekommenderar att du läser och förstår dem noggrant innan du anmäler dig.

Om du har några frågor eller behöver ytterligare information, tveka inte att kontakta oss.